INFOSERVIS AKAMONITORu

Kopie zpráv zasílaných pracovníkům FEK-ZČU. Weblog je součástí vzdělávacího a zpravodajského portálu AKA MONITOR www.akamonitor.cz. Stránka weblogu není veřejná, je přístupná pouze osobám, zařazeným do databáze Infoservisu Akamonitoru. Kopírování obsahu je podmíněno souhlasem správce weblogu - doc. Arnošta Katolického.

Moje fotka
Jméno:
Místo: Plzeň, Czechia

Internetový publicista provozující AKA-MONITOR ISSN 1804-042X www.akamonitor.cz,.

14.4.09

Business Transformation - webinar

Business Transformation je problém a proces, který – dříve či později – musí řešit každý podnik, který respektuje dynamiku tržního prostředí. Není třeba zdůrazňovat náročnost takového procesu. Proto si myslím, že stojí za úvahu využití pozvání portálu „BusinessGenetics™ Education“ k bezplatné účasti na webinaru ( živá on-line přednáška s diskuzí ) věnovaného danému tématu.
Přednáška bude v angličtině. Je třeba počítat s tím, že organizátoři akce jsou motivováni k bezplatné nabídce tím, že – kromě metodických poznatků – nabídnou v rámci přednášky i svůj produkt. Záleží na každém jednotlivci, zda tuto „podmínku“ účasti přijme či ne. Moje zkušenosti s podobnými akcemi jsou pozitivní, uplatnění konkrétního nástroje dává přednášce konkrétnější a praktičtější charakter.
Takže, máte-li zájem, přečtěte si následující text nabídky a zvažte, zda se 24. dubna t.r. připojíte k účasti na webinaru nebo ne. V kladném případě je třeba se zaregistrovat. Zde jsou informace:
Session Name: The Many Dimensions of Business Transformation
Session Dates: Friday, April 24, 2009
Session Times: 11:00 AM – 12:00 PM MDT; 1:00 PM – 2:00 PM EDT
Featuring Ed Henry, CIO, US Navy
Session Description:
Business Transformation is one of today’s hot topics in every organization. True business transformation goes beyond the traditional processes to touch and transform every aspect of your organization. Only BusinessGenetics, with its industry leading methodology and eXtended Business Modeling Language (xBML) can make you successful in every stage of the transformation cycle. Join BusinessGenetics as we discuss how any organization – government and commercial – can benefit by utilizing a systematic, consistent and universal language anyone can understand and speak.
Client Case Study:
Ed Henry and his team were tasked with updating the acquisition process at SSP (US Navy Strategic Systems Programs). Mr. Henry and his support team, knowing they needed assistance with this highly complex undertaking, partnered with BusinessGenetics. Upon completing the xBML for Business Modelers course, Mr. Henry and his team were able to develop a comprehensive business model fully describing the SSP acquisition process. The model immediately uncovered useful business improvements and was so easy to read and understand that all levels of the management team were able to participate in the improvement process. The model has since been used as the foundation for their Lean Six Sigma Continuous Improvement program, development of their 'End to End' (E2E) web based acquisition application, and for the Navy auditor. Mr. Henry will share his experience with model development, and their re-usability across different project purposes.
Adresa pro přihlášení je ZDE-ZDE