INFOSERVIS AKAMONITORu

Kopie zpráv zasílaných pracovníkům FEK-ZČU. Weblog je součástí vzdělávacího a zpravodajského portálu AKA MONITOR www.akamonitor.cz. Stránka weblogu není veřejná, je přístupná pouze osobám, zařazeným do databáze Infoservisu Akamonitoru. Kopírování obsahu je podmíněno souhlasem správce weblogu - doc. Arnošta Katolického.

Moje fotka
Jméno:
Místo: Plzeň, Czechia

Internetový publicista provozující AKA-MONITOR ISSN 1804-042X www.akamonitor.cz,.

31.3.09

eKniha - slovník anglických pojmů z oblasti PM

Trochu s předstihem vám posílám malý, ale užitečný velikonoční dárek. Vycházím ze skutečnosti, že žijeme v „dekádě projektů“ a že každého z nás dříve či později nějaký ten projekt nemine. Většinu projektů
řešíme v týmu a výsledky publikujeme – takže komunikujeme a komunikace znamená znát jazyk – v tomto případě jazyk PM. A protože jde o slovník definic pojmů v angličtině, optám se vás rovněž
v angličtině ( převzato od autora elektronické knihy ):
„-
Have you ever been unsure about the meaning of a project related term?
- Do you want to talk more intelligently with your clients and managers? „
Takže?
„If you don't know suppliers from sponsors, or if you just want a refresher, 
this handy reference tool is the book for you.“ 
Takže, pokud občas váháte nad přesným významem některého pojmu  z oblasti projektového managementu ( v angličtině ), pak je tento eBook právě pro vás. Jde o knihu o 145-ti stranách s „živým“ obsahem  usnadňujícím vyhledávání. Formát: PDF, rozsah necelé 3 MB.
Najdete ji po registraci na portálu TenStep , nebo na dále uvedené adrese, kde jsem ho pro vaše pohodlí na týden ( !!! ) vystavil. 
Adresa
ZDE.