INFOSERVIS AKAMONITORu

Kopie zpráv zasílaných pracovníkům FEK-ZČU. Weblog je součástí vzdělávacího a zpravodajského portálu AKA MONITOR www.akamonitor.cz. Stránka weblogu není veřejná, je přístupná pouze osobám, zařazeným do databáze Infoservisu Akamonitoru. Kopírování obsahu je podmíněno souhlasem správce weblogu - doc. Arnošta Katolického.

Moje fotka
Jméno:
Místo: Plzeň, Czechia

Internetový publicista provozující AKA-MONITOR ISSN 1804-042X www.akamonitor.cz,.

1.9.09

AVG Identity Protection 8.5

Každý den se objevují tisíce nových virů různých typů. Tradiční bezpečnostní softwarové produkty, které spoléhají na signatury při detekci a blokování virů jejich jednotlivou identifikací, v nových podmínkách již nedostačují. Tradiční ochrana před viry a spywarem, o kterých už víme, je i nadále nutná. Nové typy hrozeb vyžadují nové přístupy k ochraně počítačů. Jeden z nich se nazývá behaviorální analýza (analýza chování). Přidává další vrstvu ochrany před novými a neznámými hrozbami.

Tuto novou technologii používá aplikace AVG Identity Protection, která zajišťuje, že všechny programy, které jsou spuštěny v počítači, fungují žádoucím způsobem. Zjistí-li aplikace podezřelé chování, které by mohlo znamenat pokus o útok vedoucí ke zcizení osobních údajů, ukončí tuto aktivitu, a zabrání tak, aby k možnému zcizení došlo. Nezáleží na tom, zda je používán software společnosti AVG nebo jiného dodavatele bezpečnostního softwaru; ochrana identity funguje společně se všemi rozšířenými aplikacemi a zvyšuje bezpečnost uživatele, kdykoliv je online.

Aplikace AVG Identity Protection pracuje na principu zjištění a zablokování podezřelého chování na nepřetržité bázi – není třeba myslet na to, zda jsme stáhli nejnovější aktualizace signatur a naplánovali další test. Jakmile aplikaci Identity Protection nainstalujete, hlídá náš počítač a chrání naše osobní a soukromé informace před pokusy o zcizení.

Aplikace AVG Identity Protection je malá aplikace (10 MB) pro stažení a její instalace zabere okamžik. Jakmile je nainstalována, využívá pouze nepatrnou část výkonu procesoru, přičemž poskytuje nepřetržitou ochranu v reálném čase.

Při zakoupení produktu AVG IP je vše, co potřebujeme, zahrnuto v ceně. Po celou dobu platnosti licence máme k dispozici technickou podporu i aktualizace virové databáze.

Shrnutí - AVG Identity Protection:

- Chrání před zcizením identity, kdykoli jste online.

- Blokuje nové a neznámé hrozby a brání jim v napadení vašeho počítače.

- Umožňuje rychlé a snadné stažení, instalaci i použití

- Je kompatibilní s aplikacemi AVG a dalšími oblíbenými produkty zabezpečení

- Obsahuje nepřetržitou celosvětová technická podpora v ceně produktu

- Je kompatibilní s operačními systémy Windows Vista a Windows XP

Instalace AVG IP nám umožní provádění nákupů a bankovních operací online s vědomím, že naše hesla, informace o účtech, čísla platebních karet a další cenné informace jsou v bezpečí před zloději osobních údajů.
Více se dozvíte na adrese:
http://www.grisoft.cz/product-avg-identity-protection?type=business

 

 
http://www.google.com/profiles/akamonitor